Få dit kønne trægulv igen med en gulvafslibning i Randers

18 december 2019 Astrid Pedersen
Få dit kønne trægulv igen med en gulvafslibning i Randers

Alle trægulve bliver med tiden slidt i en grad, så det kræver en gulvafslibning eller en gulvafhøvling at få dem pæne igen. Dette kan simpelt hen ikke undgås, idet træ er et levende og organisk materiale. Af samme grund er træværk også det mest velegnede materialer til gulv belægning i private boliger. Trægulve er både kønne at se på og behagelige at betræde, også uden sko. Og de fleste foretrækker ved at kunne gå rundt i deres hjem i strømper eller på bare fødder.

Et slidt trægulv er grimt og ubehageligt

Desværre sker der det, at når et trægulv bliver slidt i overfladen, vil det blive grimt og mat at se på. Dette skyldes for en stor dels vedkommende nedtrådt støv og skidt, som binder sig til fibrene i den slidte overflade, og som ikke kan fjernes ved almindelig gulvvask.

En anden del af misfarvningen stammer fra solfalming, og er især tydelig de steder hvor lys indfaldet er kraftigt – for eksempel under vinduet eller foran altan døren. Hvis du ruller gulvtæppet tilbage, vil du tydeligt kunne se forskellen. Der hvor gulvet har været beskyttet mod solens skarpe uv lys, vil det have sin oprindelige farve, som står i grel kontrast til den matte og gullige nuance, solfalming medfører.

Samtidig vil gulvet, når det bliver slidt, få en øget tendens til at danne splinter, som sætter sig i fødderne og river strømper og sokker itu. Og når slitagen har nået dette stadie, er der ikke andet at gøre end at begynde forfra med en gulvafslibning.

Få en professionel gulvafslibning hos Gulvkanonen

Hvis dit trægulv skal slibes, kan du med fordel kontakte Gulvkanonen. Hos Gulvkanonen kan du altid få et godt tilbud på en billig gulvafslibning i Randers inklusive efterbehandling, uanset din boligs grundareal. Klik ind på Gulvkanonen.dk og find din lokale gulvmand!

Flere Nyheder