Få kompetent hjælp og rådgivning til forsikringssager

13 januar 2020 Silje Hansen
Få kompetent hjælp og rådgivning til forsikringssager

Det er meget normalt at der enten i privat regi eller i virksomheder opstår sager om erstatningskrav eller forsikringssituationer man ikke er enige i. Her kan man hurtigt stå i en vanskelig situation, hvis der er tale om en væsentlig omkostning eller et erstatningskrav. Det kan for mange virke uoverskueligt og som en proces, hvor man konstant løber panden mod muren, når man dykker ind i situationen og opsøger sit forsikringsselskab. Der er mange love og regler at forholde sig til, og uanset hvad må du indstille dig på at det kan være en langhåret proces, som vil tage tid. Der er dog visse sager, hvor man kan få professionel og kyndig hjælp af en erfaren advokat på området. I disse sager vil du hurtigt kunne få svar på om det en sag der kan vindes eller ej. 

Det er omvendt også en tidskrævende proces for mange større og mindre forsikringsselskaber at varetage disse klager og henvendelser fra kunder, som man i bund og grund ønsker at glade og tilfredse for deres forsikring. Det kan i nogle tilfælde være tale om at der en misforståelse af den aftale der er indgået om forsikringens andel og part i den aktuelle situation.

Vælg en advokat med ekspertise og erfaring med forsikringssager

Uanset om du som privat person eller som forsikringsselskab står over for en sag eller flere, kan det være en fordel at alliere sig med en advokat med ekspertise inden for dette område. Her er det ligeledes en fordel at vælge et større advokathus, der har erfaring med forsikrings- og erstatningssager. Det kan være et advokathus, der i forvejen samarbejdet med nogle af de førende forsikringsselskaber. Det kan være et tegn på at det er advokathus, der har de nødvendige kompetencer til at føre de forskellige sager i mål. Vi kan blandt andet anbefale et af landet anerkendt og førende advokathuse, nemlig https://www.holst-law.com/forretningsomr%C3%A5der/erstatning-og-forsikring.aspx.

 

Flere Nyheder