Få lys, luft, plads og praktik med denne enkle løsning!

01 november 2019 Louise Iversen
Få lys, luft, plads og praktik med denne enkle løsning!

Går du med et ønske og en drøm om at få mere lys, mere plads, mere luft og mere åbenhed i dit hjem? Så bør du læse med her!

Franske døre er populære som aldrig før – og det forstår man godt! For installationen af sådanne vil give dig alle de ovennævnte ting, helt uden det store besvær og omkostninger.

I dag værdsættes familielivet, og mange har – desværre – sparsom tid med deres kære i hverdagen. Derfor ønsker de fleste naturligvis at tilbringe så megen tid med hinanden som muligt. Dog vil man tit naturligt være opdelt i forskellige rum, det være sig eksempelvis køkken og dagligstue. Men det findes der en løsning på – ved at installere franske døre, så har du mulighed for at være sammen på trods. Mor eller far kan stå i køkkenet og forberede aftensmaden mens ungerne slænger sig i sofaen helt uden at det vil give en følelse af adskillelse. Samværet forbliver intakt – du kan sågar lukke dørene og undgå mados eller støj, men have visuel kontakt.

Måske er du også glad for at få gæster? I så fald er det en stor fordel med installation af franske døre, da du ved at åbne dem op kan gøre to mindre rum til ét stort. Da vil der være plads til alle, man kan bevæge sig frit rundt og mingle og undgår helt den klaustrofobiske følelse af at skulle “sidde på skødet af hinanden”.

Det kan også være, at ungerne er fløjet fra reden, og du derfor ikke længere har brug for ligeså mange aflukkede værelser som tidligere? Istedet for at gå drastisk til værks og vælte vægge, så prøv det præsenterede alternativ. Du har stadig mulighed for at lukke af, men dit hjem vil synes langt større og mere luftigt, da naturligt lys vil falde ind.

Er du solgt på ideen? Så besøg Melholts Handelscenter på https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html og se det store udvalg af franske døre. Her finder du god kvalitet til favorable priser, og du garanteres en service, der er helt i top!

 

Flere Nyheder