Find billig e juice i høj kvalitet online

17 august 2019 Astrid Pedersen
Find billig e juice i høj kvalitet online

Rygning er en dyr og sundhedsskadelig vane – og desværre også en af dem, det er sværest at slippe. Er du en af dem, som er blevet fanget ind af afhængigheden til cigaretter – og vil du gerne ud af den – kan du med fordel læse med her.

Hvordan kvitter jeg nemmest smøgerne?

Med en e-cigaret kan du lette overgangen fra en tilværelse som fast ryger og et røgfrit liv. I modsætning til de andre alternativer til tobakken som for eksempel nikotinplastre, tyggegummi, tabletter eller mundspray giver en e-cigaret dig mulighed for stadig at deltage i det sociale rygerliv uden at du skal hive den ildelugtende tobaksrøg ned i lunger. En elektronisk cigaret fungerer nemlig derved, at den væske, som e-cigaretten indeholder, ved aktivering danner en røglignende damp, som indeholder større eller mindre mængder af nikotin. På den måde kan du med en e-cigaret bevare følelsen af at ryge cigaretter, samtidig med at du trapper ned på nikotin forbruget.

Du kan oven i købet selv bestemme, hvorledes den blide damp skal dufte og smage. E-juice, som er betegnelsen for den væske, som fyldes i e-cigaretten, fås nemlig i mange forskellige smags og duft varianter. Uanset om du således er til en mere autentisk røgsmag, eller om du foretrækker en frugtagtig duft eller måske smagen af mentol, kan du vælge og vrage blandt et kæmpe udvalg af e-juice produkter med varierende nikotin indhold.

Hos esug.dk finder du udelukkende kvalitets e-juice og andet tilbehør til e-cigaretter fra kendte og velansete producenter så som Chufftown, Fogg Off, Fcukin’ Flava, MR Chew, Ohmboyz, Ossem Juice, Copsa, 7Sense, Mohawk & Co., Crafted, Dinner Lady, Dr Frost, Element, EGOIST, ePuff, Selected, Six Licks, SMASH, Strapped og Summer Holidays. Samtlige produkter lever op til de danske og internationale standarder, og findes i forskellige styrker – til en ganske rimelig pris.

Se det store udvalg af billig e-juice på https://www.esug.dk/ 

Flere Nyheder