Hvad edderkopper har at gøre med din hjemmeside

21 februar 2018 Anders Lundtang Hansen
Hvad edderkopper har at gøre med din hjemmeside

Det kan lyde som et mærkværdigt belæg, at ækle edderkopper skulle have noget med din hjemmeside at gøre, men det handler faktisk om en del af en definition af seo og dermed din hjemmeside

Vi kan lige så godt gøre dig lettet – eller måske skuffet – med det samme, for det her indlæg handler ikke om, at fysiske edderkopper med mange øjne og lange, behårede ben boltrer sig på din hjemmeside.

Nej, det handler noget så enkelt om, at Googles robotter, der er kendt som edderkopper, analyserer din hjemmeside.

I den her sammenhæng er det faktisk en god ting, at edderkopper når frem til dig, og modsat i den virkelige verden, hvor man ville trætte benene til sig, skal du her være sikker på, at du strækker benene ud til edderkopperne – hvis du vel at mærke har pæne og gode ben.

Vi uddyber lige den metafor lidt: Dine ben er din hjemmeside, som du gerne vil have fundet under de rette omstændigheder, men din hjemmeside skal være lækker for Google at finde frem, når der bliver søgt på det, som du tilbyder.

Og så er vi tilbage ved de pæne ben, for de pæne ben er i den her sammenhæng din hjemmeside, som har fået en ordentlig SEO-barbering, så kun de rette elementer står tilbage, så du kan være sikker på, at din hjemmeside dukker op blandt de første søgeresultater på fx Google ved en relevant søgning.

 

Flere Nyheder