Køb den penisring, der passer bedst til dig

21 september 2018 Lykke Holzmann Søby
Køb den penisring, der passer bedst til dig

Hvis du ikke har prøvet penisringe, er du blevet snydt for en masse orgasmer

Hvad er en penisring egentlig. Svaret enkelt: Det er en ring, der skal placeres på en penis.

Formålet med penisringe er at begrænse blodcirkulation til penis. Hvorfor vil mænd dog gøre det, og hvorfor vil kvinder have deres mand til at bruge sådan en størrelse? Svaret er: Penisringe får manden til at have stivere pik i længere tid. Han vil også få en mere intens orgasme, da brugen af penisringe går at det tager længere tid at komme.

Penis skal enten være slap eller halvstiv, når penisringe påføres. Penis bliver stiv efter at ringen er på plads.

Penisringe kan uden tvivl puste liv i ethvert sexliv, de fås tilmed med vibratorer og penisringe er lettilgængelige og nemme at bruge.

Hvordan bruger man(d) en penisringe

Penisringe kan puttes rundt om skaftet og kuglerne. Nogle penisringe kan indstilles til forskellige størrelse og andre kommer i en bestemt størrelse, der skal på i bunden af ​​penis. Andre skal påføres under pikhovedet, og så er der dem der sidder midt på ​​penis.

Almindelig eller vibrerende?

Nogle penisringe er en ganske almindelig ring, elmens andre har en vibrerende funktion til både en mandens og kvindens fornøjelse. Vibrerende penisringe har “kugler” på dem. Andre penisringe kommer med en funktion til ekstra klitstimulation. Kort sagt, der findes penisringe til alle typer mennesker og seksuelle lyster.

Størrelse betyder noget

Penisringe lavet af elastiske materialer er komfortable, lettilgængelige, og så behøver ikke at måle efter. Derfor er det de mest populære penisringe især for nybegyndere.

Hvis du køber penisringe der ikke er elastisk, er det vigtigt for at du kender omkredsen af ​​den penis ringen skal på. En måde for ham at gøre dette på, er at samle fire fingre sammen, det vil omtrent være størrelsen af mandens oprejste penis. I nogle sexshops får man endda lov til at prøve udvalget af penisringe for at se hvilken størrelse der passer.

Forskellige typer penisringe

Elastiske penisringe er som oftest lavet af silikone eller gummi. Disse penisringe er ideelle til begyndere. Detilpasser sig penis, og er lettere at tage af. Man skal købe elastiske penisringe, der er lidt mindre end omkredsen af penis.

Silikone – Silikone varer evigt og kan steriliseres. Mænd som penisringe fremstillet af silikone, fordi silikonepenisringe er komfortable og føles bløde mod huden.

Metal, Glas, Træ – Penisringe fås også i metal, glas og træ. Hvis man køber en af ​​disse, er det supervigtigt at få den nøjagtige størrelse. Hvis man får en penisringe der er for lille, kan sætte sig fast eller forårsage smerte og det er ikke rart for nogen.

 

Flere Nyheder