Sådan vedligeholder du virksomhedens maskiner

03 december 2019 Cecilie Mortensen
Sådan vedligeholder du virksomhedens maskiner

I enhver produktionsvirksomhed er det altafgørende, at man har maskiner, som kan yde netop det stykke arbejde, som er sat for dagen. Det har nemlig betydning for, at om man kan nå at levere ens produkt til tiden, og det har betydning for, om man kan nå de økonomiske mål, man følger. Det er dog ganske normalt, at de maskiner der bruges løbende slides på, da de er meget i brug. Det kan dermed også betyde, at der kan være behov for hjælp til service, reparationer eller anden form for vedligeholdelse for at holde dem så funktionsdygtige som mulige. 

Hvis man gerne vil undgå større skader, som kan nedlægge produtionen, så findes der god mulighed for  reparation og forebyggende vedligeholdelse af maskiner, pumper med mere. Det kræver naturligvis, at man får investeret i det rette firma – det enkelte firmas håndværk vil nemlig altid være en af de afgørende ting for, hvor godt et arbejde der bliver udført. 

En af de måder man kan være med til at renovere og vedligeholde eksisterende maskiner og dele på er gennem termisk sprøjtning og indsmeltning. Her er man med til at forlænge levetiden, helt op til 5 gange på de elementer, der renoveres. Det er naturligvis også noget, som afhænger af de materiale, som bruges, men denne forlængede levetid er bl.a. mulig, når belægningerne har et højt karbidindhold. 

Fordelen ved denne type vedligeholdelse er også, at det vil være en effektiv og billigere måde at give nyt liv til en maskine, så man ikke behøver at skifte eller købe en helt ny. Du kan derfor med fordel alliere dig med et firma, som arbejder ved denne type vedligeholdelse af maskiner og forskellige dele dertil.

Hvis du ønsker mere viden omkring, hvordan netop din virksomhed kan hjælpes med løbende vedligeholdelse, så kan du læse mere her: https://www.thybotech.dk/termisk-paalaegning-og-indsmeltning.aspx

Flere Nyheder