Skab din egen tatovering

10 juli 2013 admin
image

Undertegnede havde længe haft en drøm om at jeg ville få sådan en tatovering. Undertegnedes fascination af den smukke form for kunt begyndte helt tilbage i undertegnedes unge teenageår, hvor jeg overværede min far blev tatoveret. Min fars imponerende motiver fascinerede mig. Tatovørende havde lavet personlige motiver som ofte havde et lille citat nedeunder motivet. Undertegnede vidste at jeg skulle finde en dygtig tatovør når jeg selv blev voksen nok, jeg ved dog ikke helt hvad jeg vil have lavet, men jeg vidste at motivet skulle have betydning for mig. Tiden gik og dengang da jeg fyldte ATTEN år var tiden endelig inde til at jeg skulle have en tatovering. Men underligt nok blev jeg meget urolig og jeg ved pludselig slet ikke om jeg egentlig havde modet til selv at skulle få skabt sådan en tatovering. Undertegnedes far sagde til mig at jeg skal være helt sikker på hvilket motiv jeg ønskede samt hvor den skulle sidde inden jeg kastede mig ud i noget som dette.

Undertegnede tænkte  meget over hvad for et motiv jeg ønskede mig helt indtil jeg fyldte 21 år. Undertegnede vil have en særlig tatovering, langtfra blot sådan en almindelig tegning uden betydning. En morgen da jeg opserverede min bror tegne ved jeg, at han skulle tegne det unikke tegning, som en dygtig tatovør skulle forevige et sted på min krop. Min bror var sådan en meget dygtig tegner, han gik straks i gang med at lave et meget unikt tegning til mig.  Han endte med at skabe et meget flot stamtræ som var temmelig virkelighedstro, man kunne få øje på alle disse flotte bitte små detaljer samt de flotte skygger. Undertegnede begyndte pludselig at tvivle på, om sådan en tatovør mon ville være i stand til at genskabe denne motiv præcis lige så detaljeret hvis den ville blive lavet helt om til en tatovering.

Undertegnede havde endelig fundet helt  ud af hvilken tatovering jeg virkelig ville have. Mit næste opgave var, at skulle opspore byens bedste tatovør. Undertegnede vidste at det ville tage rigtig lang tid, men jeg ville have  at min tatovering skulle være perfekt. Undertegnede snakkede med alle mine kammerater, som ligeså havde fået skabt tatoveringer, de var alle sammen rigtig glade for deres egen tatovør plus deres resultater var formidable. Undertegnede besluttede at jeg ville besøge alle de forskellige tatovører for at tage en lille samtale sammen med dem. De virkede alle sammen meget kompetente, plus her var ikke nogen skepticisme om, at de var utroligt gode til det der med at skulle lave tatoveringer. Men alligevel var der et eller andet der virkelig holdt mig meget tilbage. Undertegnede havde sådan en følelse af, at jeg slet ikke havde opsporet den rigtige person endnu og jeg fortsatte min søgen.

Da jeg trådte ned til en helt tilfældig tatovør, følte jeg mig omgående godt tilpas. Han havde de fedeste motiver af tatoveringer til at hænge over det hele på hans vægge. Hans motiver var meget unikke og han går højt op i altid at lave unikke tatoveringer. Faktisk har  denne her tatovør ikke lavet to af de samme motiver før, det undgår denne mand faktisk at skulle gøre. Undertegnede ved omgående at det var denne her mand som  skal forevige min brors motiv et sted på min krop. Undertegnede var så heldig at denne mand havde masser af tid til at behandle mig med det samme. Vi blev enige om, at det flotte motiv skal sidde på ryggen. Det gjorde langtfra så ondt at få sådan en tatovering, som jeg egentlig havde regnet med at det ville. Det endelige resultat var fabelagtig. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil vælge denne dygtige tatovør en anden gang, hvis jeg skulle have lavet en ny tatovering.

Flere Nyheder