Sørg for, at din første hushandel bliver en god oplevelse

18 januar 2018
Sørg for, at din første hushandel bliver en god oplevelse

Når du skal købe et hus, er der mange forskellige ting, som du skal være opmærksom på. Det kan være lokalplaner, tilstandsrapporter og en masse forskellige andre detaljer. Derudover går du selvfølgelig også og tænker over, hvordan du skal indrette dit første hus, hvor mange penge du skal bruge på at istandsætte det, hvordan dine børn kommer til at trives i deres nye skole og en masse andre detaljer. 

Når der er så meget at have styr på, kan det være rart for dig, at du får en anden til at kigge dine papirer efter, så du er sikker på, at der ikke er noget galt med huset. Og hvis der er noget galt med huset, at det så kommer frem i lyset. Det er derfor en god ide, at du får en boligadvokat til at læse papirerne igennem. På den måde er du sikker på, hvad det er for et hus, du står over for. 

Hvis der er noget galt med huset, betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke skal købe det, men det er vigtigt, at du ved det. Hvis der for eksempel er fugt i kælderen, kan det være rart for dig, at du har styr på det. Det kan være, at du så skal have et nedslag i prisen på huset. Det kan være med til at gøre, at du har pengene til at udbedre skaderne i kælderen. 

Når du er ude at se på huset, er ejendomsmægleren ikke forpligtet til at fortælle dig, at der er fugt i kælderen, og hvad der ellers kan være af problemer. Ejendomsmægleren vil have dig til at købe huset for så meget som muligt og få så mange penge som muligt til sælgeren. Det er derfor rart for dig at have en advokat i dit ringhjørne, der kan hjælpe dig med din første hushandel. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/ 

Flere Nyheder